Garantia se aplica doar in cazul in care Cumparatorul face dovada achizitiei produsului prin prezentarea facturii fiscale / avizului sau a chitantei de la curier.


Pentru toate produsele de pe acest site termenul de garantie comerciala este de 30 zile de la data receptionarii produsului, pentru deficiente neimputabile Cumparatorului.


Daca nu sunteti de acord cu conditiile garantiei puteti returna produsele in maxim 14 zile calendaristice de la achizitionare, cu conditia ca acestea sa nu fie purtate.Garantam ca produsele achizitionate de pe acest site sunt produse sigure, noi (nefolosite) si lipsite de defecte de fabricatie.


INCALTAMINTE


Durata medie de utilizare a produselor noastre este de 6 luni, cu conditia ca, in perioada medie de utilizare, fiecare pereche de incaltaminte achizitionata sa fie purtata alternativ cu alte perechi de incaltaminte.


A. Conditii de garantie pentru incaltaminte


1. In conditiile respectarii instructiunilor de intretinere (specificate mai jos la punctul B), produsul prezinta parametri de calitate si performante normale (la care Cumparatorul se poate astepta in mod rezonabil), date fiind natura si scopul pentru care a fost realizat produsul, pe durata medie a utilizarii.


2. Cumparatorul trebuie sa ia in considerare faptul ca, odata cu timpul si purtarea, produsele vor da semne de uzura, iar acest aspect nu este catalogat ca fiind un defect de fabricatie.


3. Cumparatorul este obligat sa probeze incaltamintea intr-un loc inchis, ferit de factori ce pot compromite produsul, purtand ciorapi curati, iar in cazul in care masura nu corespunde, sa ceara schimbarea marimii cu una potrivita.


4. Incaltamintea din material textil sau piele ecologica trebuie purtata adecvat conditiilor meteo, asadar produsele nu se vor purta pe ploaie, prin apa sau prin noroi. Produsele netratate special si care nu au aceasta specificatie, nu sunt impermeabile.


5. Incaltamintea nu se va depozita langa sursa de caldura sau in mediu umed si se va feri de actiunea produselor petroliere si a solventilor organici (benzina, alcool, acetone, etc).


6. Atat fata cat si talpa incaltamintei se vor feri de lovituri directe sau intepaturi.


B. Instructiuni de intretinere a incaltamintei din material textil sau piele ecologica


1. Nu trebuie sub nicio forma pusa in masina de spalat haine, deoarece exista riscul sa se strice, sau chiar sa se rupa.


2. Dupa fiecare purtare, se curata cu o perie de haine uscata, iar pentru albirea talpii se foloseste pasta si periuta pentru dinti.


3. Petele se pot curata cu solutie speciala de indepartat petele folosind permanent o carpa uscata. Nu se folosesc inalbitori, pentru ca exista riscul sa se ingalbeneasca, sau chiar sa se rupa. Anumite pete de pe incaltamintea confectionata din material textil sau piele ecologica de cele mai multe ori nu se mai pot indeparta, drept urmare, trebuie evitata patarea acestora.


4. Talpa se curata cu apa cu sapun lichid si o carpa sau un burete.


5. Pentru uscare folositi un suport pentru incaltaminte si umpleti-i la interior cu hartie curata pentru a li se mentine forma. Nu uscati cu ajutorul unui ventilator, calorifer, foc, uscator de par sau alte surse de caldura. Incaltamintea se usuca lent, natural, la temperatura camerei, ferita de surse directe de caldura care pot deforma iremediabil fetele produselor.


6. Pentru o mai lunga durata de viata trebuie purtati prin rotatie cu alte perechi de incaltaminte.


7. Pentru a evita mirosurile neplacute, folositi in fiecare zi alta pereche de sosete si folositi spray-uri speciale de eliminare a mirosurilor neplacute.


8. Evitati udarea fetelor incaltamintei cu apa sau cu alte lichide care pot duce la dezlipire si deteriorare.


C. Conditii in care garantia devine inaplicabila sau nula


1. Uzura fizica normala a produsului.


2. Nerespectarea instructiunilor de intretinere de la punctul B.


3. Decolorarea produsului sau a unor parti componente, in urma expunerii prelungite la factori severi de mediu (soare sau la o alta sursa puternica de caldura).


4. Deteriorarea produsului sau a unor parti componente in urma expunerii la anumiti factori de mediu (umiditate, ploaie, zapada, apa).


5. Defecte produse de depozitarea in conditii improprii (temperatura si umiditate excesive, socuri termice - variatii de tip cald / rece, imersare, etc.).


6. Defecte cauzate de utilizarea neadecvata, in mod abuziv, incorecta, modificata a produsului si/ sau in conditii improprii, altele decat cele pentru care acesta a fost testat si proiectat.


7. Interventia, repararea sau modificarea facuta de persoane neautorizate, inclusiv vopsirea sau albirea produsului.


8. Deteriorari ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de socuri mecanice (rupere, agatare, lovire, zgariere, etc.), animale de companie, rozatoare si alti daunatori.


Talpile nu au calitati antiderapante, existand pericolul alunecarii pe anumite tipuri de podele. Vanzatorul nu poate fi raspunzator pentru incidentele provenite din nerespectarea instructiunilor de mai sus sau pentru disconfortul provenind din purtarea incaltamintei de marime nepotrivita.


Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator pentru defectele aparute ca urmare a folosirii incorecte, necorespunzatoare sau a disconfortul aparut ca urmare a purtari incaltamintei de marime necorespunzatoare.


Deoarece captuseala incaltamintei nu a fost tratata chimic pentru fixarea pigmentului de culoare (cu scopul de a proteja pielea piciorului dumneavaostra) este posibila migrarea culorii de pe pielea captuselii si de aceea va recomandam sa purtati ciorapi inchisi la culoare sau asemanatoare cu incaltamintea.


IMBRACAMINTE


Durata medie de utilizare a produselor noastre este de 6 luni, cu conditia ca, in perioada medie de utilizare, produsele de imbracaminte achizitionate sa fie purtata alternativ cu articole vestimentare.


D. Conditii de garantie pentru imbracaminte


1. In conditiile respectarii instructiunilor de intretinere a articolelor de imbracaminte (specificate mai jos la punctul E), produsul prezinta parametri de calitate si performante normale (la care Cumparatorul se poate astepta in mod rezonabil), date fiind natura si scopul pentru care a fost realizat produsul, pe durata medie a utilizarii.


2. Cumparatorul trebuie sa ia in considerare faptul ca, odata cu timpul si purtarea, produsele vor da semne de uzura, iar acest aspect nu este catalogat ca fiind un defect de fabricatie.


3. Cumparatorul este obligat sa probeze articolele de imbracaminte intr-un loc inchis, ferit de factori ce pot compromite produsul, iar in cazul in care masura nu corespunde, sa ceara schimbarea marimii cu una potrivita.


4. Articolele de imbracaminte nu se vor depozita langa sursa de caldura sau in mediu umed si se vor feri de actiunea produselor petroliere si a solventilor organici (benzina, alcool, acetone, etc).


5. Articolele de imbracaminte se vor feri de intepaturi, rupere, agatare, murdarire, zgariere.


E. Instructiuni de intretinere a articolelor de imbracaminte


1. Ori de cate ori se impune, produsul se spala sau se curata conform instructiunilor indicate pe eticheta interioara. Se vor folosi numai detergenti care respecta normele de calitate impuse de legislatia EU privind siguranta utilizarii produselor. Nu folositi pentru spalarea/curatarea articolelor, produse de curatat industriale (soda sau alti derivati chimici), acestea putand deteriora ireversibil produsul.


2. Se interzice spalarea articolelor de imbracaminte la temperaturi mai mari decat cele specificate pe

eticheta interioara. Nu uscati produsul prin expunerea la surse de caldura. Uscarea se va face intotdeauna la temperatura camerei.


3. Nu se folosesc inalbitori, pentru ca exista riscul ca produsele sa se decoloreze, sau chiar sa se rupa. Anumite pete nu se mai pot indeparta, drept urmare, trebuie evitata patarea acestora.


4. Pentru o mai lunga durata de viata produsele de imbracaminte trebuie pirtate prin rotatie cu alte articole vestimentare.


F. Conditii in care garantia devine inaplicabila sau nula


1. Uzura fizica normala a produsului.


2. Nerespectarea instructiunilor de intretinere de la punctul E. Ruperea sau taierea etichetelor interioare si exterioare.


3. Decolorarea produsului sau a unor parti componente, in urma expunerii prelungite la factori severi de mediu (soare sau la o alta sursa puternica de caldura).


4. Defecte cauzate de utilizarea neadecvata, in mod abuziv, incorecta, modificata a produsului si/ sau in conditii improprii, altele decat cele pentru care acesta a fost testat si proiectat.


5. Interventia, repararea sau modificarea facuta de persoane neautorizate, inclusiv vopsirea sau albirea produsului.


6. Deteriorari ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de socuri mecanice (rupere, agatare, lovire, zgariere, etc.), animale de companie, rozatoare si alti daunatori.


PARFUMURI TESTERE


G. Conditii de garantie pentru Parfumurile de tip Tester


1. In conditiile respectarii instructiunilor de folosire, pastrare si intretinere a parfumurilor de tip tester (specificate mai jos la punctul H), produsul prezinta parametri de calitate si performante normale (la care Cumparatorul se poate astepta in mod rezonabil), date fiind natura si scopul pentru care a fost realizat produsul, pe o durata medie de utilizare de 12 luni.


2. Cumparatorul trebuie sa ia in considerare faptul ca, odata cu timpul produsele vor da semne de uzura, iar acest aspect nu este catalogat ca fiind un defect de fabricatie.


3. Cumparatorul este obligat sa verifice parfumurile de tip tester intr-un loc inchis, ferit de factori ce pot compromite produsul.


4. Parfumurile de tip tester nu se vor depozita langa sursa de caldura sau in mediu umed.


5. Produsele din gama parfumurilor de tip tester se vor feri de loviri.


H. Instructiuni de folosirte, pastrare si intretinere a parfumurilor de tip tester


1. Sticlele parfumurilor de tip tester trebuie pastrate intr-un loc uscat, ferit de lumina si de caldura.


2. Sticlele parfumurilor de tip tester se vor feri de loviri


3. Parfumurile de tip tester se aplica pe piele curata si hidratata pentru un efect de durata. In caz de piele uscata, e indicata folosirea unei creme sau a unui ulei de corp fara miros cu proprietati de hidratare.


4. Parfumul de tip tester nu se foloseste ca inlocuitor pentru deodorant sau pentru antiperspirant.


5. Parfumurile de tip tester se aplica in zonele corpului de puls (gat, incheieturile palmelor, incheieturile interioare ale coatelor si ale genunchilor si in spatele urechilor). De asemenea se mai pot aplica si pe haine (cantitate foarte mica, 2-3 pufuri) de la o distanta de 20 cm pentru a evita patarea lor.


K. Conditii in care garantia devine inaplicabila sau nula


1. Uzura fizica normala a produsului.


2. Nerespectarea instructiunilor de folosirte, pastrare si intretinere de la punctul H.


3. Interventia, repararea sau modificarea facuta de persoane neautorizate.


6. Deteriorari ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de socuri mecanice (lovire, zgariere, etc.), animale de companie, rozatoare si alti daunatori.


In cazul deteriorarii intentionate a unui produs, Cumparatorul nu va beneficia de garantie. In acest caz, produsele se vor trimite catre un centru independent de expertiza si daca se dovedeste culpa Cumparatorului, acesta va suporta contravaloarea expertizei.